Home
Diensten
Exterieur
Onze werkwijze
Contact
EXTERIEURVERZORGING

Zure regen, UV straling, strooizout, luchtverontreiniging en straatvuil zorgen er voor dat de laklaag snel in kwaliteit achteruitgaat, met als resultaat dat de laklaag zijn kleur en glans verliest. Om dit glansverlies tegen te gaan gebruiken wij Waxoyl.
Waxoyl vormt een diamantharde beschermlaag op de auto, waardoor de levensduur van de laklaag aanzienlijk wordt verlengd.

Door Waxoyl blijft de glans langer behouden en blijft de kleur dieper, bovendien hechten vuil en insecten zich veel minder goed op de lak doordat de Waxoylbeschermlaag voor een spiegelglad oppervlak zorgt.

Klik hier voor een uitgebreide presentatie van de verzorging van uw auto.


Tot 3 jaar garantie
U krijgt tevens 3 jaar garantie op het behoudt van kleur en glans van uw lak, na onze Waxoyl behandelingen, mits uw auto niet ouder is dan 3 maanden.
Is uw auto ouder dan 3 maanden, dan krijgt u alsnog 18 maanden garantie op de kleur en glans van uw lak!De pluspunten van een Waxoylbehandeling
Een Waxoylbehandeling is één van de beste investeringen om de inruilwaarde van uw auto hoog te houden.

Nadat uw auto een waxoylbehandeling heeft ondergaan is een langdurige beschermlaag gegarandeerd. Op een nieuwe auto krijgt u zelfs 3 jaar garantie op glans en kleur en op een auto ouder dan 3 maanden krijgt u 18 maanden garantie.

Waxoyl wordt alleen uitgevoerd door specialisten die weten hoe ze de Waxoyl beschermlaag aan moeten brengen.

Kortom, bespaar uw tijd en geld, immers in één keer goed is het goedkoopst!

Bij van der Meer Autocleaning staan wij voor 200% achter onze dienstverlening.

Na onze Waxoylbehandeling geven wij u als klant tot 3 jaar lakgarantie op behoud van glans en kleur.


Ontwerp: Kicker-ID